Jeg tester Strava.com for iPhone

Det dukker stadig opp nye snedige nettjenester for oss som trener. Nå har jeg akkurat kommet over en tjeneste som heter Strava.com. Jeg syns den så såpass interessant ut at jeg måtte teste den ut i går.

Strava.com lar deg logge fra Garmin og iPhone via en Strava App. Det begynner å bli interessant når man kan opprette en egen profil, autosynkronisere fra iPhone straks en trening er gjennomført og man kan angi hvilken sykkelklubb man sykler for og mere til.

Ok, vel og bra. Men her kommer det ekstremt snedige med Strava: Man får ved hjelp av GPS mappet opp hele sin sykkeltur på et kart fra Google. Den samme GPS-funksjonen kjenner automatisk igjen bakker inne i din treningstur som noen tidligere har angitt som en «kjent klatring». Disse segmentene hentes automatisk ut fra treningsturen og man blir da ranket på Stravas nettside for akkurat det bakkesegmentet med tid og det hele i forhold til andre brukere som har syklet der tidligere. Veldig, veldig morsomt!

Er du blant de heldige som bruker en sykkelkomputer fra Garmin så angir faktisk Strava wattestimat helt uten at du har wattmåler. Strava.com kan rett og slett anbefales for deg som liker å logge treningene dine, konkurrere og holde øye med andre kjente ;-)

Sportsklubben Rye på Strava finner du her.

Her er resultatet av min første test av Strava. Egentlig skulle jeg ha hviledag, men på grunn av knallvær så klarte jeg ikke å la være å ta en rolig tur inn i Maridalan, men på grunn av god dagsform så klarte jeg ikke la være å dra på realt og i tillegg svinge innom Tryvann. Du vet hvordan det er…

 

, , , , , , , ,

Ingen kommentarer enda. Skriv en da!

Legg igjen en kommentar