Skuggenatten 12-timers, here I come!

Fikk du med deg at det var NM i motbakkeløp sist helg? Løpet gikk opp fjellet Skuggenatten i Treungen, Telemark. Vel, Treungen Idrettslag, med Helge Reinholt i spissen, har kommet opp med et nytt påfunn. I samme løype som NM i motbakkeløp gikk, arrangeres til helgen Skuggenatten 12-timers. Og jeg er påmeldt!

skuggenatten 12 timers

Det er nesten ikke til å tro, men her er det snakk om et 12-timers motbakkløp! Løp opp til toppen av fjellet så mange ganger du klarer, og ned igjen for en ny runde. I løpet av 12-timer. Jeg vet ikke helt om jeg skal le eller gråte, men denne utfordringen måtte jeg bare ta. Et maraton løper jeg gjerne i underkant 3 timer, men her skal vi altså løpe i 12 timer, og det i et meget kupert terreng. For de som ikke har prøvd å løpe veldig langt i terrenget, så kan jeg nevne noen sannsynligheter: Brennende magemusklatur, gnagsår, skyhøye pulsverdier, næringsutfordringer, krampe, ankelvrikk og lårmusklatur som får enormt med juling. Dette blir stas! :-)

Jeg vet ikke helt hvordan motbakkeformen er så tidlig på sesongen, eller om beina er tilstrekkelig restituert bare 2 uker etter Ecotrail, men jeg satser og håper på det. Når jeg tar en titt på startlisten, så ser jeg flere veldig interessante ting. Blant annet at Svein Vestøl som kom på plassen før meg i Ecotrail er påmeldt. Påmeldt er også en av Norges beste ultraløpere gjennom tidene, Gjermund Sørstad. På listen har vi for eksempel også Leif Abrahamsen fra Romerike Ultraløperklubb. Leif gjorde et vannvittig stunt under Ecotrail, som egentlig ikke er til å tro, men han hadde gps-sporing på seg så da så…

Alle løpere kommer til å ha gps-sporing på seg også under Skuggenatten 12-timers, så det er mulig å følge utviklingen fra start kl. 9, lørdag 6. juni. Løpets Facebookside finner du her, og løpets hjemmeside finner du her. Forhåndsomtale av Kondis.no her.

Jeg gleder meg enormt til dette løpet, samtidig som jeg lurer på hvordan kroppen og hodet takler dette. Dette blir noe helt annet!

 

, , , , ,

Ingen kommentarer enda. Skriv en da!

Legg igjen en kommentar