Rolig joggetur Sognsvann – Ullevålseter t/rt

Etter forrige ukes hardkjør, med masse harde treningsøkter og Follorittet, har bena mine blitt helt ubrukelige. I går skulle vi ha en tretimers treningstur med innlagt lagtempo på 5 x 8 minutter. Bena mine kjentes bare helt forferdelige ut. Knallharde lår som ble stokk stive med en gang jeg la litt watt på pedalene. Det endte med at jeg måtte sykle halvrolig for meg selv etter første tempodrag. Ikke gøy i det hele tatt. Nå er jeg ganske nervøs for formen på søndag. Da er det Nordmarka Rundt med Rye-Tempoen, og det rittet krever sin mann. Om bena mine er i samme forfatning kommer jeg ikke til å kunne bidra særlig lenge dessverre.

Så hva gjør man? Jeg har litt dårlig erfaring med bare å «ligge på sofaen», så i natt sov jeg med kompresjonstights, desperat som jeg er. I dag fant jeg ut at jeg skulle ta meg en rolig joggetur for å kanskje få ristet litt løs. Om det hjelper aner jeg ikke. Mulig jeg er overtrent og bare burde slappe av mest mulig? Jeg vet ikke… Uansett; Jeg dro med meg Fredrik, en kompis, med opp til Sognsvann med Ullevålseter som planlagt vendepunkt. Det var ikke ikke noe problem å jogge helt rolig, så etter en halvtimes tid var vi framme på setra hvor vi fikk kjøpt oss både Farris, kaffe og noe å bite i. Vi tok en litt annen vei tilbake, og i nedoverbakkene kjente jeg at heller ikke leggene mine var i storform. Akk og ve! Det er vel forresten ingen som syter for så lite som en idrettsmann som ikke er helt fornøyd med tingenes tilstand ;-)

Det ble uansett en fin joggetur med godt selskap. Jeg skal prøve å henge med på treningen i morra med laget, så får jeg bare krysse fingrene.

Fredrik har forresten en sånn kul Garminklokke som avslører det meste om turen i dag:

, , , , , ,

Ingen kommentarer enda. Skriv en da!

Legg igjen en kommentar