Opp Coll de Sa Bataia, Mallorca 2011 – Video

I vår var jeg så griseheldig at jeg hadde anledning til å dra til Mallorca på treningstur! Nesten halve Rye-Tempoen var med, og flyet nedover var lastet med syklister fra både Rye og andre sykkelklubber.

Her har jeg tatt video av en den fantastisk stigningen opp Coll de Sa Bataia. En bakke som virkelig anbefales. Cirka 7 km. Neste gang skal jeg sykle den UTEN videokamera, ryggsekk, speilreflekskamera med bæreveske, ekstra sykkeldekk og diverse. Det ble litt tungt, og jeg måtte selvfølgelig poengtere til alle som ville høre på meg at jeg helt klart kan sykle fortere enn jeg gjorde. Hahaha! For en type… :D

 

 
Stigningen begynte forsiktig, og det samme gjorde jeg. Men jeg sliter med å ta det rolig så alt for lenge når det går oppover. Jeg lå ganske kjapt hårfint mellom sone 2 og 3. Etter å ha passert en god del syklister fikk jeg øye på lagkamerat Kristian litt lenger opp i bakken. Da var det bare å tråkke på og plassere seg på vippen til sone 4. Jeg kom meg opp til han, og vi holdt sammen et jevnt og høyt tempo helt opp. Jeg skal love at det smakte med Coca-Cola på toppen!

[mappress mapid=»11″]

, , , , , , , , , , , ,

Ingen kommentarer enda. Skriv en da!

Legg igjen en kommentar